26. heinäkuuta 2013

Uutta!


 Nekalan löytöliiterissä oli mm. nukkiskalusteita puoleen hintaan, kävin kurkkaamassa ja jee, löysin keittiööni kalusteet! Uutta on myös minimaailmasta tilatut pesuaineet ja lamppu. jääkaappi (ovi on vielä vaiheessa) ja kaikki ihanat swapista saamani tarvikkeet. 


Ihana tunnelmavalaistus...
 Makuuhuoneessa on vaihtunut järjestys.

Aamuteet sängylle katettuna :)
Välihuoneesta on muotoutumassa kovaa vauhtia talon äidin työ/harrastehuone, kaappi on täynnä kokkailu- ja nukkekoti- aiheisia kirjoja. Työpöytä pursuilee jo kaikennäköistä käsityötarviketta. 


 Ompelutarvikelaatikko ja pikkutavarahylly on ostettu nettikaupasta.

Olkkariin muutti kolme söpöä koiruutta :) Lastenhuoneessa ei taida olla mitään kovin suuria muutoksia tapahtunut vähään aikaan. Hiukan on koristeet vaihtaneet paikkaa ja pari lelua ilmestynyt lisää.


 Eteisessä uutena kenkäteline, jonka sain swapissa, ja talon rouvan juhlasandaalit, bling bling.
 Kurkistus siivouskaapin sisältöön...


 Tässä vielä koko huusholli katto alhaalla ja ylhäällä. Alkaa jo olla ihan mukavassa vaiheessa!
3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kaunista!

Stiina kirjoitti...

Viihtyisää ja kaunista!

Anja kirjoitti...

Piti käydä kurkistelemassa sun nukkista, että tiedän, mitä sinne näpertäisin ja taisinkin saada muutaman idean, tosin osa jutuista on jo valmiina kalenteriin, joten ehkäpä niistä tulee sitten myös sulle jotain - toivottavasti mieleistä :) Voisit laittaa mulle osoitetietosi osoitteeseen kuranja ät hotmail piste com niin lähetän takas omani. Niin, kaunis talo sulla!