23. maaliskuuta 2013

Kahvinkeitin

Meiän kahveenkeitin sai vauvan! Onnea perheenlisäyksestä ;) 


Mama!


Lähikuvassa näyttää kauhian suttuiselta... Tähän idea tuli lasten D-vitamiinipullon tippa-annostelijasta, sen muoto on samanlainen kun tuo meiän kahveenkeittimen kannun sisällä oleva putkilo. Keittimen pannu ja vesisäiliö on muovinen korkki, jonka sahasin sopiviksi paloiksi ja tussilla koitin räpistää mittataulukot. Kannuun muotoilin vähän kaatonokantynkää sivuleikkureiden kärjillä. Kannun kahva on pienestä koukusta leikattu ja mustaksi maalattu pala. Suodatinpussiteline ja kannun kansi+putkilo sisällä on se D-vitamiinipurkin tippa-annostelija, jota sahasin ja maalasin akryylimustalla (ei muuten tarttunut hyvin muoviin, sai aika monta kertaa maalata ja sit ei saa koskea enää tai väri tippuu pois...). Musta kansi ja violetti pohja on jätskitikusta jiirisaksilla muotoiltuja ja maalattuja paloja. Ja violetti moottori (?) on pätkä puutappia, maalattu myös. Kaikki violetit osat vielä lakkasin kiiltävällä lakalla, jotta näyttäisivät metallisilta. Keittimen jalat ja tippalukko on mustaksi maalatut sopivan malliset helmet. Keskellä oleva osa, jonka päällä on vesisäiliö ja suodatinpussiteline, on tölkin avausklipsu, maalattu mustaksi. Ja mitäs vielä... Nii juu tuo logo, netistä taas googletin ja pienensin ja liimasin paikoilleen. Ja eiku kahveeta keitteleen! Mun talosta piti tulla viktoriaanisen aikakauden talo, mutta mitenkähän tässä nyt käy kun kaikkea nykyaikaistakin on niin mukava tehdä!  



9 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Mahtava suoritus, olen itse miettinyt pääni puhki,mistä tekisin tuollaisen, huoh!

tiia kirjoitti...

vau! onpas hieno. itellä kans tarvetta keittimelle olis :)

elina. kirjoitti...

Wau! Vähänkö hieno!

Maria kirjoitti...

Upea on!!

Unknown kirjoitti...

Hieno! Kyllä viktoriaaniseenkin taloon voi laittaa nykyajan juttuja. Silloin aikakausi on "olipa kerran". Näin ainakin meillä ja silloin kaikki on sallittua :-)

Unknown kirjoitti...

Kiitos :) Näin se varmasti tulee olemaan mullakin, että laitan sekaisin kaikkea mikä sattuu silmää miellyttämään. En varmaan jaksaisikaan perehtyä niin tarkasti mihinkään tiettyyn aikakauteen...

Eemaiva kirjoitti...

On hieno keitin!! Ja sama täällä, sekaisin on kaikenlaista, modernia ja vanhaa =)

Johanna @ Villa Honey kirjoitti...

Tosi hieno keitin. Itsekin olen katsellut kaikkia esineitä "sillä silmällä" jo pitkään, että mistä saisi tehtyä kahvinkeittimen lasikannun. Mullakin piti tulla viktoriaanisen ajan talo, mutta asukkaat alkoivat elämään omaa elämäänsä ennen kuin ehdin aloittaakaan sisustusta ja siitä on nyt tullut ihan jotain muuta.

Unknown kirjoitti...

Kiitos kaikille <3