10. tammikuuta 2014

Mummon roombox

Tein lasten mummolle eli anopilleni synttärilahjaksi roomboksin. 
Unohdin taas ottaa vaihekuvia, paitsi nämä kaksi :) 
Tässä olen maalannut kirpparilta löydetyn avainkaapin valkoiseksi
 ja aloittanut hyllykön rakentamisen. 


Kaapinovien liimaus kuivumassa.

Ja tadaa!
Kaapin rakensin bilteman tikuista ja jätskitikuista, pöydän puunpalasta ja puutikuista, tuolin kuohuviinipullon korkista, kankaasta ja pumpulista. Kattolamppuun tulee valo, lamppu on tehty tigerin viuhkasta ja led kynttilä- valon katkaisin on piilossa boksin "lipan" takana. Kukka on tekokasvia itsekovettuvaan massaan ruukkuun tuikkastuna, tossut tuolin alla jätskitikkua, nahkaa ja timangeja. Lautaset kaapin päällä printtejä, valokuvapaperille printattuna. 



Tässä boksissa melkein kaikki on itse tekemääni, vain tämä ihana pullapelti, kaulin, kirja sekä naulakossa oleva patalappu on tullut tämän vuoden joulukalenterista. Kalenteri vasemmalla on netistä tulostettu, jauhopussi samoin. Täytin pussin pumpulilla ja liimasin leivinjauhetta jauhoiksi. Mittalusikat ovat korun osia, essu liimattu kankaasta ja nauhasta, naulakko tiimarin puukuvio johon naulasin ripustusnaulat. Ikkuna ohutta rimaa ja kaunis talvinen maisemakuva netistä, pitsiä verhoksi. 


Kahv- tee- ja kaakaopurkki ovat printistä koottuja, maustepurkit pieniä metalliosia joihin tulostin etiketin. Kannu askaroitu paperista. Juomalasit ovat lyijytäytekynän kumin korkkeja. 

Valokuvakehys on nappi, josta irrotin keskustan ja tulostin kuvan tilalle. Kynttilät fimomassasta ja rautalangasta, lautanen itsekuivuvasta massasta, silmälasit rautalankaa ja linssit muovia. 


Pöytäkalenteri on tuloste netistä, samon namipatukka. Punaiset purkin askaroin vähän tukevammasta paperista. Mustekynät on tehty rautalangasta ja helmistä ja lyijykynä hammastikusta. Lankarullat ja kutimet sain joulukalenterista. 


Oli mukavaa tehdä tätä ja miettiä kaikkia mummon lempiasioita, joita boksiin laittaisin :)
 Toivottavasti myös saaja tykkäsi. 


Ei kommentteja: